La Platja del Torn

L'Hospitalet de l'Infant compta amb aquesta platja naturista de renom internacional, la qual es caracteritza per les seves dunes i la seva vegetació, formant part d'un espai d'interès natural.

Metres de naturalesa 

L'extensió d'aquesta platja és de 1400 metres d'allargada per uns 50 metres d'amplada de mitja. En un dels extrems de la platja es troba l'illot del Torn, una elevació rocosa que encara conserva els restes d'una torre de vigilancia de 1700 per el avistament de vaixells dels pirates berberiscos. Resulta un mirador perfecte des del qual es pot contemplar les formacions de penya-segats d'aquesta platja i la cala Justell.

Com arribar-hi

La ubicació és relativament aïllada i fa que el grau d'ocupació no sigui massa alt, l'accés a peu és difícil, pel que resulta un entorn privilegiat per a gaudir.
En cotxe es pot arribar per l'N-340, autovia A7 per l'autopista Ap-7, sortida 38 Hospitalet de l'Infant. .
En tren: Renfe rodalies (línia Tarragona - Tortosa), estació "Hospitalet de l'Infant".

Respectem-la

La platja del Torn, amb la seva arena gruixuda i la seva vegetació de matolls i pinars litorals, està catalogada com Espai d'Interes Natural, a més de gaudir del certificat de la bandera blava i de l'EMAS.

La platja disposa de vegetació psammòfila amb brolles i màquies que està protegida així com, en les profunditats de la mar podem apreciar grans esplanades de la posidònia oceànica, gràcies a aquesta tenim la mar cristal·lina.

Serveis

Disposa de nombrosos serveis per als visitants des de socorrisme i senyalitzacions fins a lavabos i dutxes, lloguer de gandules, para-sols, llocs de begudes i gelats, restaurants i lloc de massatges.