ca

Vols fer-te soci?

Aquestes son les nostres quotes d'inscripció per formar part de l'Associació i ajudar-nos a protegir la platja del Torn.

SOCIS NOUS

(NO FEDERATS EN ALTRES ASSOCIACIONS NATURISTES)

Primer any

Inscripció + quota de l'any +2 segells A.A.P.N.T. + 2 carnets amb els segells F.N.I.-F.E.N. 

95 €

Següents anys

Quota de l'any + 2 segells F.N.I.-F.E.N.

25 €

SOCIS NOUS

(FEDERATS EN ALTRES ASSOCIACIONS NATURISTES)

Primer any

Inscripció + quota de l'any + 2 segells A.A.P.N.T.

60 €

Següents anys

Quota de l'any + 2 segells A.A.P.N.T.

15 €

Per que hauries de ser soci

L'Associació és membre de la Federació Naturista Nudista de Catalunya (F.N.N.C.). Federació Espanyola de Naturisme (F.E.N.), de la Federació Naturista Internacional (F.N.I.) 

L'A.A.P.N.T. està formada per unitats familiars, en les que consta com a representant o soci un dels caps de família. Cada família associada disposa de dos carnets de la F.N.I i rep anualment els segells de la F.N.I.-F.E.N.

Això l'acredita com a naturista federat i l'hi obre les portes a tots els centres naturistes arreu del món, a més dels avantatges propis de l'A.A.P.N.T.

Els objectius principals de l'A.A.P.N.T. tal com recullen els seus estatuts són: la preservació com espai natural lliure de contaminació de l'àrea costanera i entorn immediat de la platja del Torn i promoure la pràctica naturista, entesa com la identificació plena de l'ésser humà amb el seu entorn, basat amb el respecte i l'amor a la natura.

Per fer-te soci omple el formulari següent i adjunta dues fotografies de cadascun dels titulars. Envia el formulari i les fotografies al cap d'un temps rebràs per correu ordinari, els teus carnets federatius corresponents.L'avantatge principal de formar part en la nostra Associació és colaborar en la preservació d'aquest espai natural, a més pots gaüdir d'un 10% de descompte en el Càmping el Templo del Sol, a partir del segon any de ser soci.
Anima´t a formar part de la familia naturista de la platja del Torn !


SOL·LICITUD D'ALTA COM A SOCI DE L'AAPNT