ca

Vols fer-te soci?

Aquestes son les quotes d'inscripció per formar part de l'Associació d'Amics de la Platja Naturista del Torn i ajudar-nos a protegir-la com a platja natural i d'us nudista.

NOUS SOCIS FAMILIARS

(NO FEDERATS EN ALTRES ASSOCIACIONS NATURISTES)

Primer any per familia (soci principal 120 € mes soci beneficiari 10 €)

Inscripció + quota de l'any +2 segells A.A.P.N.T. + 2 carnets amb els segells F.N.I.-F.E.N. 

130 €

Següents anys per familia (soci principal 25 € mes soci beneficiari 5 €)

Quota de l'any + 2 segells F.N.I.-F.E.N.

30 €

NOUS SOCIS FAMILIARS

(FEDERATS EN ALTRES ASSOCIACIONS NATURISTES)

Primer any per familia (soci principal 85 € mes soci beneficiari 10 €) 

Inscripció + quota de l'any + 2 segells A.A.P.N.T.

95 €

Següents anys per familia (soci principal 15 € mes soci beneficiari 5 €)

Quota de l'any + 2 segells A.A.P.N.T.

20 €

Per que hauries de ser soci

L'Associació és membre de la Federació Naturista Nudista de Catalunya (F.N.N.C.). Federació Espanyola de Naturisme (F.E.N.), de la Federació Naturista Internacional (F.N.I.) 

L'A.A.P.N.T. està formada per unitats familiars, en les que consta un soci principal i un soci beneficiari que conviuen en el mateix lloc de residencia. Cada família associada disposa de dos carnets de la F.N.I i rep anualment els segells de la F.N.I.-F.E.N.

Això l'acredita com a naturista federat i l'hi obre les portes a tots els centres naturistes arreu del món, a més dels avantatges propis de l'A.A.P.N.T.

Els objectius principals de l'A.A.P.N.T. tal com recullen els seus estatuts són: la preservació com espai natural lliure de contaminació de l'àrea costanera i entorn immediat de la platja del Torn i promoure la pràctica naturista, entesa com la identificació plena de l'ésser humà amb el seu entorn, basat amb el respecte i l'amor a la natura.

Per fer-te soci omple el formulari següent i adjunta dues fotografies de cadascun dels titulars i envia el formulari i les fotografies. Fes la transferencia de la quota d'inscripció al número de compte de l'AAPNTorn (ES56 0182 4351 8802 0000 7817).  Passat un temps rebràs per correu ordinari, els teus carnets federatius corresponents.L'avantatge principal de formar part en la  Associació d'Amics de la Platja Naturista del Torn és colaborar en la preservació d'aquest espai natural i del ús nudista de la platja.  A més pots gaüdir d'un 10% de descompte en els càmpings  El Templo del Sol (Hospitalet de l'Infant) i El Portus (Cartagena), a partir del segon any de ser soci.
Anima´t a formar part de la familia naturista de la platja del Torn !


SOL·LICITUD D'ALTA COM A SOCI DE L'AAPNT (L'AAPNTorn es reserva el dret de no acceptar a nous socis per motius justificats)

Número de Compte Bancari (BBVA) per l'ingres de la quota d'inscripció 

ES56 0182 4351 8802 0000 7817

Dades opcionals **